velig jävel

jag går tillbaka till nattstad. jag är en velig jävel. jag vet. läs inte om det inte passar.

nattstad.se/charlyh

back in black

jag är tillbaka gullungar! jag har en fungerande dator. yes, yes, yes!

we hears

jag har ingen dator! min adhd-hund (lik mamma men söt ändå) käkade upp vår datasladd härom dagen = pappa sur, mamma utan blogg & lilleman 200 volt rikare. när sladdar är på plats vet jag inte i nuläget. men ni kan fetglömma mms-inlägg, jag är tillbaka när grey's anatomy-gänget har varit här & satt fast sina sladdar & skrikit: UNDAN.. CLEAR! (har alltid velat göra det!) men ja så atte... we hears.

vart fan är charly?

för er som undrar vart fan jag är så kan jag upplysa er om att jag befinner mig i göteborg & har gjort hela veckan. jag uppdaterar när jag kommer hem. smell ya later!

In sickness & in health

fortfarande sjuk. inga större löpsedlar här inte.

Linnros

oscar linnros håller mig & min sjuka kropp sällskap när smärtan inte låter mig att somna. spotify på iphone for president!

kladkaka

fanny har välkomnats genom mina dörrar. kvällen ser ut på följande sätt: fiskgratäng, hemmagjord kladkaka, bigbrother!



 


jag tänker på er

mina tankar går till fanny & deras familj som ska avliva jycken idag. jag tänker på er!

in new york

man, i miss the city!


fet & frisk

åh, jag mår dåligt! misstanken ligger på magkatarr, så jag måste ligga ner ungefär 99% av min vakna tid för att inte spy upp mina inre organ. perfekta bantingskuren, synd att jag inter njuter bara. jag är gnällig, jag vet, men fuck you! jag hade hellre varit fet & frisk.

gulligull

jag är inte galen i gulligull & sockersött, men den här klänningen som eva longoria bär ifrån chanel hade jag tyckt var jättetrevligt att ha i min garderob.


kry

fyfan vad kasst det är att vara okry! jag sover hela tiden, jag äter knappt & jag mår illa (nej jag är inte gravid!) men jag fick göra en kraftansträngning idag, så jag tog lilleman & gick ner i stan & mötte fanny & moa på espresso house. första gången jag var i stan på dagtid på snart två veckor, bara det är galet nog.

somnade bums när jag kom hem efter att jag gjort lite potatismos & fisk till mig & linus, men det var inte mycket jag fick ner. så jag gör ett nytt försök med en fiskgrattäng i ugnen som jag ska dela med fanny när hon kommer hit.


kry tjej på fannys jobb tidigare idag!


jag älskar söndagar

vi drog ut igår, ett gott gäng! startade på oleary's med milan-match. jag kan inte säga att fotboll ligger mig närmst om hjärtat, men så länge dem serverar coleslaw & sliskiga revben så får grabbarna titta på hur mycket fotboll dem vill! efteråt drog vi vidare till madam, grand & slutade på gamla cantina. jag var lite okry så jag & linus tog en taxi hem innan dem andra, köpte en coca cola & slocknade bums hemma i sängen. 

idag drog jag mig i sängen till klockan ett, tills linus hämtade mig för att åka & käka thaimat. knappt fin frukost en söndag! nu ska jag fundera ut vad det blir för kvällsmat, sen så ska jag lägga mig mellan hund & man & glo på solsidan, timeout & bigbrother! jag älskar söndagar



tjejkväll

jag har haft en riktigt bra dag. jag började med att åka ut till väla för är fylla magen med frukost, sen drog jag in på coop & storhandlade. but man, att handla utan sin man är inget jag tänker göra om = bära blytunga kassar upp till tredje våningen all alone. i say no, no, no! men nu är både kyl & frys full i alla fall. duktiga jag. när maken min kom hem så tvingade jag med honom på långpromenad med vår puppylove & sen så flög han sin kos till sin vän som dem ska fira ikväll. så här hemma är jag & puppy, men vi får strax besök utav moa & fanny. tjejkväll ikväll.

världens sexigaste kvinna

laura michelle prestin är en stark kandidat till världen sexigaste kvinna!






crybaby

jag har varit en riktig crybaby idag! stackars linus.. men jag måste säga att det är tur att jag har honom sådana här dagar. jag har gråtit mot hans axel medan han i gengäld har pussat min panna & hållt min hand - tack! min finaste ♥

trött

på att vara ledsen..

slapp i systemet

jag mår jättekonstigt. trött hela tiden, ont i magen, allmänt slapp i systemet liksom. mamma släppte nyss av mig hemma, vi var ute på stan & käkade frukost - smörrebröd med leverpastej & bacon, mums. fanny & moa ringde & frågade om jag skulle med ner till stan, men jag hoppade. just nu vill jag bara krypa ner under täcket & trycka på satc på dvdn. ska ändå träffa tjejerna imorgon! dessutom så måste jag ut på långrunda med lilleman, jag tycker nämligen inte att det är så kul när han vill käka upp mina tröjor i ren tristess.


test

jag testar bara min blogga-från-mobil-funktion
godnatt på er!

äkta kärlek

när din man enbart håller sig vaken för att hålla dig sällskap genom bigbrother.
då kan du vara säker på att det är äkta kärlek!


mitt liv i bokstäver, den korta versionen

en liten lista med fakta om mig själv som jag stulit för att ni som är nya här ska lära känna mig & för er som funnits med sen innan, men som inte känner mig så väl ska lära känna mig bättre! 

bakgrund born & raised i göteborg med en turbulent familj - balkanhets på ena sidan & svensk husmanskost på andra. trots allt detta så älskar jag dem alla för den unika? uppväxt jag fått uppleva. men när jag började högstadiet flyttade jag, min mamma & hennes man till skåne, helsingborg. & här har jag bott sedan dess! 
boende jag är sambo med linus, min pojkvän sen ett år tillbaka. vi bodde i en hyreslägenhet i ett halvår nere på råå & när hyreskontraktet upphörde köpte vi oss en lägenhet inne i stan. jag älskar vår lägenhet & klyschigt nog så älskar jag att bo tillsammans med linus också, att vara sambo med honom har fungerat förvånadnsvärt bra. så här bor vi, plus vår (min) pälsboll & jycke wiggo.
familj mina föräldrar skillde sig när jag bara var tre år gammal, så jag blev ett varannan-helg-barn & jag hatade det! men båda är nu tillsammans & gifta med nya. jag har tre syskon: lillebror eddie 15 år, lillebror leon 14 år & lillasyster my 12 år. dem är mina tre stjärnor! jag har en styvmamma som inte längre är tillsammans med min pappa men som jag fortfarande umgås med, hon är som den storasystern jag aldrig fick.
jobb & utbildning jag gick på filbornaskolan & mitt stora mål var att bli journalist. jag hade rockat sönder som journalist eftersom jag är en jävel på att skriva, men drömmarna är många & impulserna likaså. skolan var ett helvete för mig & varken jag eller mina lärare förstod varför "hon är en stjärnelev & när hon väl är här så sätter hon mvg på allt, hon har faktiskt mvg-potensial i alla ämnen om hon bara hade velat" så lät ungefär alla mina utvecklingssamtal - jag har huvudet på skaft & vet att jag rockar, men skolan var tråkig & jag tyckte bättre om att leva mitt liv den enkla & roliga vägen: på helsingborgs uteställen. att jag sen hade starka åsikter & inte backade för att tala högt om dem gjorde mig inte precis mer populär bland mina lärare! i slutet av trean fick jag diagnosen ADHD. helt plötsligt fanns det ett svar på varför jag är som jag är!
framtidsplaner & drömmar på lång sikt ser jag ett lyxinredt hus, två barn, ett jobb på en smådjursklinik, min fina man, våra jyckar & mig som milf - på kort sikt ser jag studier till hösten till djurskötare, ett körkort inom ett år & mig i en snygg solbränna! jag & linus har det för bra nu för att förstöra det med barn, extra utgifter & krav! vi vill båda leva livet & utbilda oss färdigt samt ha stabila inkomster att stå på. vår lilla familj på tre gör mig tillräckligt lycklig.
civilstatus & förhållanden jag har haft fårhållanden tidigare men jag vill inte räkna med dem. det har varit tidsfördriv blandat med nyfikenhet & osäkerhet! linus, som jag nu är sambo med är det jag räknar som mitt första riktiga förhållande. jag har aldrig tidigare känt mig så lugn som jag gör med honom! det finns inga tvivel, vi vet båda vart vi har varandra & vi tar inte varandra förgivet. vissa säger att man inte ska behöva jobba för att få sitt förhållande att fungera, jag tycker tvärt om! jag anser att man måste jobba för att få sitt förhållande att fungera. att jobba & att kämpa är inte samma sak, att kämpa för att sitt förhållande ska fungera tycker jag aldrig att man ska behöva.
intressen om någon skulle sagt till mig att jag var tvungen att göra upp ett schema på hur jag skulle spendera alla mina dagar resten av mitt liv hade jag sagt inga problem för det hade stått: fika & shoppa! det bor nämligen en liten hollywoodfru inom mig. vänner & familj är det absolut viktigast för mig, utan dem hade jag haft betydligt tråkigare & ingen att spendera min galna dagar med! jag är en liten partymyra så att festa ligger mig varmt om hjärtat. men lika mycket som att ha en tjejkväll med vin & god mat eller en kväll med min pojkvän. en last jag däremot har i min ensamhet är satcboxen & cesar millan.
personlighet jag är galen & sjuk i huvudet! humor är vad jag lever för & också det sista som kommer att dö, har du inte humor går du fet bort hos mig! jag är hälften balkan / hälften svennebanan men där är inget hälften/hälften på mitt temperament, det är 100% balkan. men min charm brukar kunna lösa dem flesta situationer! att få mig att skämmas är lika svårt som att få lindsay lohan drogfri! jag är en öppen bok som talar även när den är stängd.
musiksmak rnb & hip hop är favoriterna! men bli inte förvånad om du hittar en & annan avikande låt på min ipod.
träning powerwalk, sex & skita! det är den stora hemligheten om hur jag håller mig fit.

pricken på mitt onsdags i

burger king satte verkligen pricken på mitt onsdags i!
nu: mannen är bänkad vid sitt ps3, hunden tuggar tuggknut & jag tänkte blogga.


köttkrydda var det ja

frida väckte mig imorse - hon ville komma hit & det ville inte jag, men ändå sitter hon i min soffa nu. som straff drog jag med henne på en fin långpromenad ner i dalen med lilleman. vi kom hem & frida skulle laga loss mat i köket, det blev så lyxigt som nudlar. det ända hon behärskar i köket! vi sitter & diskuterar kvällens planer samt vad vi ska äta, linus som precis kom hem kom med idén att vi ska köra till burger king senare & skopa ner lite föda i magen. jag gillar den idén!



madsen


jag är här, jag är tillbaka, jag är snygg

jag är tillbaka på blogg.se! hur fint är inte det? jag & nattsad hade det fint tillsammans men jag kände att det var här jag hörde hemma. ni får vara tålmodiga med header & design, det kommer.

RSS 2.0